Het is 2020,  G-recreatie bestaat 10 jaar !!!
Genoeg reden voor een sportief en actief feestje, uiteraard laten wij al onze klanten meedelen in de feestvreugde. Hou onze facebookpagina om gebruik te kunnen maken van onze leuke jubileum acties.

In tien jaar tijd hebben we enorm veel expertise opgebouwd.
Veel scholen en andere onderwijsinstellingen maken naar grote tevredenheidgebruik van onze edutainment programma’s. Zo slagen we er altijd in om leerlingen te laten bewegen en bewegend te laten leren.  Wij zorgen er altijd dat educatie, beweging en plezier door onze activiteiten bijeengebracht.

Op 23 september jl. was Dennis Groen live in de radio-uitzending van Den Haag FM. Gevraagd naar zijn bedrijf G-recreatie en de spannende COVID 19 perikelen van nu, geeft Dennis aan dat het creatief en Out of the Box te denken van zijn team heeft geresulteerd in een geheel digitale les aanbod. Deze door G-recreatie ontwikkelde lessen sluiten naadloos aan bij de eisen en verwachtingen zoals die door het ministerie van onderwijs zijn ontwikkeld en ingevoerd.

Naast onderwijsactiviteiten heeft G-recreatie een eigen Sport- O- Theek waar onderwijsinstellingen, evenementen organisaties en particulieren gebruik van kunnen maken.
Denk aan het huren van springkussens, stormbanen en veel verschillende sport en spel materialen.
Zo hebben wij een unieke 9-holes mobiele midgetgolfbaan laten bouwen die u overal kunt plaatsen zowel voor een kleine- en grote evenement of kinderfeesten.

Service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij G-recreatie. Naast de edutainment lessen die door onze ervaren onderwijzend personeel worden verzorgd, is ook de op– en afbouw van de door u gehuurde materialen geheel corona-proof  voor u geregeld .

Houd onze website in de gaten voor onze Jubileum aanbiedingen.