De basisscholen en kinderdagverblijven hebben deze week hun deuren weer geopend. Juist tijdens deze onzekere tijden willen we graag met je mee denken, je blijven inspireren, ook als het gaat om het huren van buitenspelmateriaal voor het geven van bewegingsonderwijs op het schoolplein als de invulling van de sportieve pauze.

Buiten schijnt het zonnetje, de vogels fluiten, alles trekt aan om lekker naar buiten te gaan.
Maar… de speelpleinen zijn leeg. Een vreemde aanblik! Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de pleinen straks weer tot leven komen binnen de normen van het RIVM?

Met één van onze educatieve leerlijnen uit de natuur academie kunnen uw leerlingen op een veilige afstand van elkaar naar buiten om de natuur te bekijken en te onderzoeken en meer kennis over de natuur te verrijken. Of heeft u al gedacht om uw schoolplein om te toveren in een buitengymzaal zodat u bewegingsonderwijs kunt geven.

Met het op de BSO- en Basisschoolleerlingen afgestemde sport en educatie pakket van G-recreatie worden diverse leerdoelen spelenderwijs en vrijwel moeiteloos bereikt.  Om er oor te zorgen dat het opbergen en opruimen net zo georganiseerd gaat, maakt u gebruik van onze sport en spel container.

Na het spelen, alle sport en spel artikelen super vlug en kind veilig opgeslagen! Om meer te weten te komen over onze zeer complete sport &spel box, maakt u gebruik van ons gratis adviesgesprek.

Neem contact op met G-recreatie 015- 364 02 59 of info@g-recreatie.nl