Een zeer geslaagde workshop G-Handboogschieten en Archerytag -tag zijn slechte enkele van de vele voorjaarsvakantie activiteiten die G-recreatie, in samenspraak met de gemeente Den Haag heeft georganiseerd.

Met “G- Handboogschieten en Archerytag” maakt G-recreatie deze sport toegankelijk voor iedereen. We bieden inhoudelijk uitdagende activiteiten, onze lessen worden altijd gegeven door een gekwalificeerde professional. We willen van meerwaarde zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Vooral de verbeteringen van het concentratieniveau is bij regelmatige beoefenaars duidelijk merkbaar. Door een vastomlijnde lesstructuur aan te bieden zorgen we ervoor dat kinderen op structurele basis kunnen bewegen.

                                                                 “SAMEN STERK DOOR SPORT”

Tijdens deze coronapandemie hebben we onze jongeren de nodige beperkingen opgelegd. Nu blijkt uit recent onderzoek dat onze jongeren tijdens deze coronapandemie nog minder zijn gaan bewegen dan aanvankelijk het geval was. De gemeente Den Haag vindt het dan ook erg belangrijk dat deze kinderen en jongeren t/m 17 jaar kunnen blijven sporten in hun nabije omgeving.

Het kan zijn dat je nu al heel ervaren bent met pijl en boog of dat je juist nog even moet oefenen voor dat je zelfstandig kan schieten. Deze sport is uitermate geschikt voor mensen met of zonder beperking.

G-recreatie zet zich in voor deze doelgroep, we bieden sportmogelijkheden aangepast naar ieders niveau, waaronder G- Handboogschieten. G-recreatie verzorgt deze lessen al bij meerdere scholen en zorginstellingen, zodat leerlingen deze sport op hun eigen niveau kunnen beoefenen. Voor meer informatie www.g-recreatie.nl/cursusaanbod