“Komkommertijd” In het centrum van Pijnacker staat een uniek dagbesteding en leerbedrijf voor mensen met een beperking. G-recreatie heeft in de zomervakantie meerdere clinic’s handboogschieten verzorgt bij Zorg Kwekerij Bloei en Land van Bloei.

Boogschieten vergt veel van het concentratie vermogen in combinatie met een stuk kracht, juist deze twee-eenheid zorgt voor de noodzakelijke rust die de zorgkwekers van Bloei in gezamenlijkheid hebben ervaren. Ook leerde ze letterlijk en figuurlijk ongemerkt omgaan met het behalen van doelen.

“De invloed van Handboogschieten op mensen met een meervoudige beperking en of een Autisme spectrum stoornis (ASS)”

Het leven kan best wel eens lastig zijn als je autisme of een aandachts- en concentratiestoornis hebt. Of je nu een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, je hebt vaak een extra uitdaging wanneer je graag sport.

 

 

 

 

 

Steeds meer woon- zorginstellingen met een dagbesteding weten G-recreatie te vinden die opzoek zijn naar leuke en vernieuwde activiteiten. Wij beschikken over materialen en activiteiten die aangepast en geschikt zijn voor deze doelgroep.
Sporters met een beperking krijgen bij G-recreatie goede en vakkundige begeleiding. Deze zorgen ervoor dat je ondanks je beperking kunt genieten van het beoefenen van de handboogsport.