Woensdag 14 Juni 2023 is het eindelijk weer zover, jong en oud kan dan weer volop genieten van de nationale buitenspeeldag. G-recreatie organiseert dan op de Steenwijklaan en Dames van Vroondaal hele leuke, uitdagende en toch laagdrempelige buiten activiteiten!
Vorig jaar hebben we er samen met alle deelnemers, weer een onvergetelijke dag van gemaakt. Door de onophoudelijke en harde regenbuien die dag, hebben we onze activiteiten naar binnen verplaats waar alle deelnemers gewoon verder konden genieten van alle sport- en spelactiviteiten.
Voor dit jaar is er op 14 juni heerlijk weer voorspeld, we verwachten dan ook dat de Nationale buitenspeeldag echt buiten heerlijk in het zonnetje wordt georganiseerd. Dus lekker fanatiek je sport- spelactiviteiten gaan doen!
We willen er opnieuw een groot succes van maken. Wil jij ook iets leuks organiseren in jou buurt? Neem een kijkje op onze
Tegenwoordig geven de meeste gemeentes subsidie voor het organiseren van een buurtfeest.
Je kunt subsidie digitaal aanvragen je gaat dan bijvoorbeeld naar de website van de gemeente Den Haag, en gaat naar de volgende link. https://www.denhaag.nl/…/activiteitensubsidie-voor…

Het bericht Buitenspeeldag 2023 verscheen eerst op G-recreatie.